Me disa hapa të thjeshtë: bëni vetë çipsa kungulli

4-18

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Duhen vetëm dy përbërës për këtë recetë.

  • 5 ose 6 kunguj të vegjël
  • kripë e imët

Lani kungujt pastaj thajini me letër kuzhine. Pritini sa më hollë të jetë e mundur dhe vendosini në një tavë me letër për pjekje dhe shtojini kripë sipër. Piqeni në furrë me 100 gradë, përafërsisht për 30 ose 40 minuta derisa të piqen mjaftueshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *