Britania kërkon mbledhje urgjente të KS-OKB-së për situatën në Halep

thumbs_b_c_435c63fbb6d2bb45f3b2647da4b44825

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Britania e Madhe bëri thirrje për mbledhje urgjente të Këshillit të Sigurimit të OKB-së për të diskutuar mbi situatën në Halep të Sirisë, i cili ndodhet nën objektivin e regjimit të Asadit dhe të avionëve luftarakë rusë, raporton  (AA).

Përfaqësuesi i përhershëm i britanik në OKB, Matthew Rycroft në një fjalim në Këshill tha se “Halepi po digjet dhe civilët po vriten. Për këtë arsye për të diskutuar situatën në Halep i bëjmë thirrje KS të OKB-së për takim urgjent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *