Erdogan: Nuk jemi dhe nuk do të bëhemi robër të askujt përpos Zotit

thumbs_b_c_c57c96bf302c1e8508f6d485a5b9457a

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Nuk jemi dhe nuk do të bëhemi robër të askujt, përpos Zotit, tha presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan gjatë një fjalimi në programin për shënimin e lindjes së Profetit Muhamed a.s., (AA).

“Ne a nuk e paguajmë çmimin e terrorizit? Po, ne e paguajmë. Shikoni sa njerëz vdesin. Natyrisht, nuk mund të ndalemi. Me operacionet do të shkojmë deri në fund. Pse? Pra, do të vazhdojmë për të ruajtur unitetin dhe prosperitetin”, ka thënë Erdogan.

Ai ka thënë se në takimin e fundit të Organizatës për Bashkëpunim Islamik (OIC) ka kujtuar se “ne nuk jemi as Shia e as Sunni, ne kemi vetëm një fe dhe ai është Islami”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *