Frank de Boer braktis Ajaxin

thumbs_b_c_91e3bfdc8a5ab0641bf4b7fdd7f1f07a

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Drejtoria e Ajaxit njoftoi se dorëheqja e ofruar është pranuar me çka De Boer i dha fund qëndrimit të tij gjashtëvjeçar në klubin me të cilin katër herë e fitoi titullin e kampionit të Holandës dhe një kupë.

De Boer deklaroi se gjatë karierës së tij futbollistike dhe si trajner i Ajaxit ka kaluar momente të paharrueshme, por tha se nuk ka vendosur për të ardhmen e tij.

Drejtori i klubit, Edwin van der Sar u shfaq i habitur nga vendimi i De Boerit për çka tha se është i mërzitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *