Le Drian: DAESH-i ka humbur 30 deri në 40 përqind të territorit

thumbs_b_c_8f994f65b06d54e39e073cd3b5ee64af

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Le Drian ishte mysafir në radion franceze “FranceInfo”, ndërsa me këtë rast theksoi se për mposhtjen e DAESH-it në Siri dhe Irak doemos duhet veprimi i përbashkët. “DAESH-i në masë të madhe po tërhiqet. Konisderoj se organizata terroriste ka humbur mes 30 dhe 40 përqind të territorit që e pushtoi në Irak dhe Siri”, tha Le Drian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *