OKB evakuon 500 pacientë sirianë nga zonat e rrethuara

thumbs_b_c_f5dbea12d6f020aa9a34c52e7e575a46

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Burimet, të cilët folën për AA në kushte anonimiteti për arsye sigurie, theksuan se të mërkurën OKB-ja ndihmoi që të evakuohen 504 banorë nga qytetet e Madaya dhe Zabadani në Damask dhe qyteti Fuah dhe në fshatin Kufriya në Idlib.

Zyrtarët në qendrën shëndetësore të Madaya theksuan për AA se vetëm 34 pacientë nga 1000 që jetojnë në qytet janë referuar në spitalet e zonës metropolitane të Damaskut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *