Rusia zgjeron regjimin e vizave edhe për dy kategori të qytetarëve turq

thumbs_b_c_9d8a4e9622103b11f412efd78ce4e535

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Pasi që nga janari i këtij viti janë vendosur vizat për qytetarët turq, Rusia masat e njëjta i ka vendosur edhe për shtetasit turq që kanë pasaporta zyrtare dhe burokratike, kështu që për viza nuk do të kenë nevojë vetëm ata që kanë pasaporta diplomatike.

Ministria turke e Ekonomisë në faqen zyrtare paralajmëroi qytetarët turq që duan të udhëtojnë në Rusi se ajo ka zgjeruar kufizimet për viza edhe ndaj dy kategorive të pasaportave turke.

Në të ardhmen, të gjithë shtetasit turq që nuk kanë pasaportë diplomatike para se të udhëtojnë në Rusi duhet të pajisen me viza nga ambasada e këtij vendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *