Të veçantë dhe në stadiume: “Arena Kombëtare” me një kullë atipike

Screenshot_1-33

Share with:

FacebookTwitterGoogleLinkedInPinterest


Se ç’mund të jetë ajo kullë e për ç’mund të shërbejë, askush nuk e shpjegoi, por ndërkohë askush nuk pyeti për të. Eshtë respektuar tradita, u tha në paraqitjen e projektit! Vërtet, është respektuar tradita e krijuar së fundi, që një kullë duhet të jetë çdokund!

Nuk e di në ç’projekt tjetër, në ç’stadium tjetër është parë një kullë e ngjashme. Krejtësisht atipike, krejtësisht shpikje. Një kullë e ngjashme nuk ndeshet në asnjë prej stadiumeve të njohura në Europë.

Ta gëzojmë stadiumin e ri, apo ta gëzojmë kullën e re?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *